29 november 2021

De beste koffie merken

2 min read
illy koffiebonen

Ben jij ook een liefhebber van koffie? Lees dan snel verder, want in dit artikel zet ik de beste koffie merken voor je op een rij.

Illy koffiebonen

De illy koffiebonen Classico bevatten een aromatische smaak. Doordat de koffiebonen een perfecte balans tussen bitterheid en zuurgraad hebben smaken ze heerlijk. De illy koffiebonen Classico hebben een fleurige, zoete smaak en smaken licht naar geroosterd brood, karamel en chocolade. Vooral bij de mensen die houden van koffie met een zachte en harmonieuze smaak zullen deze koffiebonen ongetwijfeld in de smaak vallen.

illy koffiebonen

Douwe Egberts aroma rood koffiebonen

Deze koffiebonen van Douwe Egberts bestaan al sinds 1753 en hebben een gebalanceerde, ronde aromatische blend. De koffie heeft een hartige en aardse smaak.

Nescafé Latte Macchiato

Ben je niet zo mega fan van de normale koffie smaak. Dan is deze Latte Macchiato wellicht meer wat voor jou. Een latte Macchiato bestaat uit melk en koffie en heeft daardoor een romige, zoete smaak. Deze Latte Macchiato van Nescafé bestaat uit 3 verschillende lagen. De lagen bestaan uit een espresso, romige melk en mild gezoet melkschuim helemaal bovenop. De espresso is gemaakt van Arabica- en Robustabonen.

Starbucks karamel frappuccino

Starbucks is de laatste jaren ook een bekend koffiemerk geworden. Het is vooral bekend van de frappunccino’s, ook wel bekend als ijskoffie. Deze koffie is zoals je aan de naam als kunt horen koud. De frappuccino karamel heeft een rijke koffiesmaak gecombineerd met melk en karamel. Deze koffie is bereid met Fairtrade Arabica espresso roast bonen.

L’Or espresso koffiebonen Fortissimo

Deze donkere bonen zijn een van de krachtigste varianten van L’Or espresso en heeft dus een intense smaak. De Fortissimo heeft een aangename smaak van een vleugje tabak en het aroma van cederhout. Deze koffie valt in de smaak bij iedere liefhebber van stevige espresso.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit artikel en dat je wellicht een nieuw koffiemerk gaat uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *