30 november 2021

Koffie van Lavazza: Dit moet je erover weten

2 min read

Ben je op zoek naar koffie van Lavazza? Dan zie je direct dat er veel verschillende varianten zijn. Het koffiemerk heeft namelijk meer dan alleen de standaard smaken en je kunt hem hiermee helemaal aan jouw wensen aan gaan sluiten. Hierdoor is het wel altijd goed opletten welke je aan gaat schaffen. Ook zijn er verschillende professionals waar je jouw koffie aan kunt gaan schaffen. Een van de verkooppunten die je niet mag vergeten is KoffieTheePlaza. Maar waarom is Lavazza een merk die niet mag ontbreken en wat kun je er allemaal van verwachten? 

De koffie van Lavazza is toegankelijk 

Koffie van Lavazza Qualita Rossa is een van de meest populaire koffiesoorten. Het bestaat uit twee verschillende bonen. 60 procent is van robusta bonen uit Afrika en 40 procent komt in de vorm van arabica bonen uit Brazilië. Door deze combinatie is er altijd een volle aroma te vinden. De smaak is middelsterk en zal daarom voor een groot aantal koffiedrinkers een geschikte keuze zijn. Hij zal niet snel tegen gaan vallen en altijd toegankelijk zijn. Jij hoeft hiervoor alleen nog maar een bestelling te plaatsen en de koffie in huis te krijgen. 

De verpakking, smaken en soorten bekijken 

Als je de koffie van Lavazza aan gaat schaffen, kan dit altijd in zakken van 1 kilogram. Deze zakken zijn luchtdicht verpakt, waardoor je hem ook eenvoudiger kunt bewaren. Daarbij kan het wel verstandig zijn om er een extra verpakking omheen te doen als je de koffie voor langere tijd wilt bewaren en de zak al open hebt gemaakt. Je hoeft dan alleen nog naar de smaken te kijken en te bepalen of je koffiebonen of filterkoffie wilt hebben. Beide varianten kunnen jou weer een nieuwe smaakbeleving gaan geven met slechts een enkele aankoop. 

De bestelling direct plaatsen 

Je kunt de koffie van Lavazza eenvoudig aanschaffen. Hiervoor ga je goed kijken welke je wilt hebben en welke eigenschappen er te vinden zijn. Deze eigenschappen kunnen jou namelijk helpen om hem helemaal aan jouw persoonlijke smaak aan te pakken. Je kunt de pakken daarna in jouw digitale winkelmand plaatsen en de bestelling afronden. Na het plaatsen van de bestelling heb je de koffie snel in huis. Het zal daarom niet lang meer duren voordat je kunt genieten van de smaak die Lavazza met zich meebrengt en de eenvoud waarmee je jouw koffie kunt gaan zetten. 

Met advies aan de slag 

Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet welke koffie van Lavazza het beste bij je gaat passen. In dit geval is het verstandig om alles goed door te nemen. Je kunt ook advies op gaan vragen bij een professional. De professionals bij Koffie Thee Plaza kunnen jou namelijk altijd vertellen wat er mogelijk is en hoe de smaakbeleving gaat zijn. Jouw vragen zullen te allen tijde beantwoord worden en je weet waar je aan toe bent. Dit maakt het plaatsen van een bestelling nog eenvoudiger en past het helemaal aan wat jij wilt bereiken aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *