30 november 2021

Oer Hollands design

2 min read
The Bastard

Een instapmodel welke is ontworpen in Nederland, genaamd The Bastard. Vijf modellen die stuk voor stuk perfect zijn, uitgevoerd in een prachtige zwarte kleur. Verkrijgbaar in modellen met en zonder onderstel, tijd om jezelf te verdiepen in de verschillende modellen. Het kleinste model, The Small kun je meenemen naar het park maar is ook uitstekend geschikt voor op balkon of een kleine tuin. geschikt voor 2 tot 3 personen, met een grillrooster van 26 cm doorsnede.

The Bastard

Compact model voor het gezin

Wil je een model wat compact is, maar die je toch ook kunt gebruiken voor het hele gezin dan is The Bastard The Compact zeer geschikt. Met het grillrooster van 34 cm doorsnede perfect voor het complete gezin, van dit model is er ook een Urban Edition binnen het assortiment. Het model Medium kent maar liefst vier verschillende modellen, geschikt om tevens in de bouwen in een buitenkeuken. Op deze manier geniet je nog meer van je grill, en zijn de mogelijkheden nog groter.

Genieten met je vrienden

Ben je een echt feestbeest en wil je ieder moment aangrijpen in de zomer, om met je vrienden en familie lekker te eten en te drinken? Met The Bastard X Large kun je maar liefst voor acht personen tegelijk, vlees, vis of groente bereiden. Het onderstel van de grill is erg stabiel en ook de zijtafels zijn handig om je accessoires op neer te leggen. Bijna 60 cm doorsnede van het grillrooster, meer dan voldoende ruimte dus. Geniet ook van deze Kamado, maak van iedere mooie dag een feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *