30 november 2021

​​​​​​​ Koken op vuur met een design vuurschaal of pizzaoven

2 min read

Verlang je ook al zo naar die heerlijke zomeravonden? Vind je het heerlijk om buiten te eten? Met een design vuurschaal of pizzaoven voeg je net wat extra sfeer toe en kun je buiten genieten van een heerlijke maaltijd. Beiden zijn in verschillende varianten verkrijgbaar afhankelijk van je wensen en het aantal gasten die bij je langskomen. Alle ins en outs over pizzaovens en vuurschalen lees je in deze blog! Lees snel verder!

Gezellig uiten in de tuin met een vuurschaal

Wanneer je een vuurschaal aanschaft wordt deze met zijn strakke design het middelpunt van je tuin. Wist je dat je er ook roosters bij kunt aanschaffen? Daardoor kun je er ook een barbecue op plaatsen. Dus de vuurschaal is multifunctioneel: Je kunt met je gasten gezellig voor een knapperend vuurtje zitten of een barbecuefeestje organiseren. De vuurschalen zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Als je een grote tuin hebt kun je sowieso voor een formaat van 150 centimeter gaan. Let er op dat de vuurschaal buiten stevig moet staan. Een ondergrond van steen wordt dan ook meestal aangeraden. Verder kun je hem ook beter niet gebruiken als het stormachtig weer is.

Pizza oven in eigen tuin

Het principe van een pizza oven is al eeuwenoud maar desondanks niet minder gezellig. Je kunt er namelijk verschillende gerechten in maken waarbij je je gasten heel snel kunt voorzien van een Italiaanse maaltijd. Ook de smaak van de gerechten die uit de oven komen zijn met recht bijzonder te noemen. Als je wel eens pizza uit de magnetron eet en vervolgens een hap neemt van een pizza uit een pizza oven zul je een wereld van verschil bemerken. Maar je kunt niet alleen pizza’s maken in deze oven. Het is ook mogelijk om andere gerechten te maken. Ook een vers stokbrood kan prima de oven in.

Ga je voor een vuurschaal of een pizza oven?

Met beide opties kun je een lekkere maaltijd in elkaar zetten. Het is maar net wat jij het belangrijkste vindt. De vuurschaal kun je op twee manieren gebruiken en de pizza oven niet. Toch is de pizza oven ook wel weer multifunctioneel doordat je meerdere soorten gerechten kunt bereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *